AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

dilluns, 3 de juny del 2019

LA FÀBRICA DE L'ANÍS DEL MONO

Pareu-vos a pensar… ¿Quantes empreses coneixeu que estiguin venent el seu producte des de fa més de 140 anys? A Badalona n'hi ha una: Anís del Mono. El 1868, els germans i emprenedors Josep i Vicenç Bosch Grau, que havien fet fortuna gràcies a la importació de cacau i tabac d’Amèrica, van començar a comercialitzar aquest famós destil·lat de matafaluga.
Avui hem disfrutat molt d'aquesta joia modernista on hem tingut l’oportunitat de conèixer el procés de producció que se segueix per aconseguir el preuat líquid, que també compta amb el seu propi ingredient secret. Hem visitat la sala de destil·lació, on es conserven unes imponents bótes de fusta; així com el despatx gerencial, amb una preciosa llibreria en la qual s’arxiven metòdicament els resultats econòmics de cada exercici des de 1868. També és interessant veure les primeres ampolles de la marca i descobrir quina relació tenen amb un perfum parisenc.

Aquí us deixem els nostres millors moments !!




Llibre de comptabilitat antic























1 comentari:

  1. És de suposar que ningú va sortir marejat pel perfum que desprèn la fabricació d'aquest licor tan característic amb olor de dolç i des del mateix passeig de la mar es pot sentir i apreciar ...!

    Salut de l'avi Manel

    ResponElimina