AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

L'hort del Borràs

RECOLLIDA DE CALÇOTS I NOVA PLANTADA DE FAVES (5/2/20)

Avui hem fet una bona collita de calçots i hem tornat a plantar faves i alls. Hem fet neteja de les males herbes i hem continuat amb les tasques de manteniment.

CONTINUEM FENT TASQUES DE MANTENIMENT (29/1/20)

Després del pas del temporal Glòria, hem pogut veure les seqüeles que ha deixat a l'escola de la natura. Malgrat tot el nostre hort s'ha conservat bastant bé i no hem patit danys. Avui ens hem dedicat a plantar alls i patates, també hem arreglat els cavallons i hem netejat les males herbes.TORNEM A TREBALLAR A L'HORT (8/1/20)

Avui hem tornat de vacances i ens hem posat les piles a l'hort. Hem tingut molta feina a fer però malgrat tot ens hem trobat la terra força bé per treure les males herbes i fer neteja. També hem fet més cavallons per plantar alls i la setmana vinent plantarem patates.
MANTENIMENT I NOVA PLANTADA A L'HORT (20/11/19)


Avui hem tingut molta feina  a fer a l'hort, ja que degut a les darreres pluges, els cavallons s'han desfet i hem tingut que tornar-los a fer. També hem tornat a calçar els calçots ja que necessiten molta terra per a que creixin bé i hem fet una nova plantada de bledes i enciams. Estem molt contents ja que comencen a créixer les faves!!!


PLANTADA DE PÈSOLS I PASTANAGUES (6/11/19)


Avui hem fet una bona plantada de pèsols i pastanagues. Hem fet cavallons nous fent plantació.Avui hem treballat de valent. A les fotos podeu veure com estan creixent els calçots!!
PLANTADA DE FAVES (30/10/19)


Avui hem anat a l'hort i hem vist que els calçots ja han començat a créixer, també hem aprofitat per fer cavallons nous per plantar les faves. Esperem que creixin  ben grans les faveres. El nostre hort ja comença a donar els seus primer fruits.


AVUI PLANTEM ELS CALÇOTS (16/10/19)

Avui ens hem portat una gran decepció quan hem arribat a l'hort tenim un visitant ,Un porc senglar que es menja tot el que plantem. No volem deixar de plantar i esperem que no li agradin els calçots. 
PRIMERA PLANTADA (9/10/19)


Avui hem fet la primera plantada del nostre hort, hem plantat espinacs, enciams per començar no està gens malament. La propera vegada plantarem calçots i cebes. Avui ens hem dedicat a fer els cavallons i preparar la terra per la plantada.

DELIMITEM L'HORT (25/9/19)


Avui ens hem dedicat a delimitar l'hort i continuar oxigenant la terra per tal de començar a fer el cavallons. També hem continuat treien les males herbes. Hem treballat força  i hem fet la feina ben feta.
TORNEM A L'HORT (18/9/19)


Després de les vacances de l'estiu, hem tornat al nostre hort ja que teniem moltes ganes de tocar terra. Ja tenim la terra preparada per torna a plantar. Durant aquesta primera sessió hem remogut tota la terra amb el per tal d'oxigenar-la i també hem delimitat l'hort.

Per començar hem treballat de valent!!


NOVA COLLITA DE L'HORT (10/5/19)

Avui hem tingut una molt bona collita, hem recollit pèsols, faves, enciams , cebes i apis. Hem muntat una paradeta de productes del nostre hort a la sala de professors hi ha tingut molt bona rebuda!!!

NETEJA I MANTENIMENT DE L'HORT DESPRÈS DE LES VACANCES (26/4/19)

Després de la tornada de les vacances de setmana santa ens hem trobat l'hort molt crescut i ple de males herbes. Hem aprofitat per fer una nova collita de faves, enciams i apis. Avui hem treballat de valent i ho hem deixat bastant arreglat.

ARREGLEM ELS CAVALLONS I FEM COLLITA DE BLEDES (5/4/19)


Avui hem continuat amb les tasques de manteniment de nostre hort. Hem arreglat els cavallons i sobretot hem fet neteja de males herbes. També hem fet una bona collita  bledes.CONTINUEM LES TASQUES DE MANTENIMENT (29/3/19)


Avui hem continuat amb les tasques de manteniment, hem arreglat els cavallons i hem tret les males herbes. També hem rebut la visita d'uns alumnes de 3ESO que han realitzat un reportatge sobre el nostre hort. Ha sigut molt interessant i ells també han participat fent collita d'algunes verdures com enciams, alls i espinacs.CONTINUEM FENT COLLITA (15/3/19)

Avui hem continuat fent tasques de manteniment de l'hort però també hem aprofitar per fer nova collita d'enciams i alls. Aquesta primavera que s'apropa serà molt productiva.NOVA PLANTADA D'ENCIAMS (8/3/19)

Avui  hem tornat a plantar enciams i hem  continuat amb les tasques de manteniment. Hem tret les males herbes i hem arreglat els cavallons.PRIMERA COLLITA D'ENCIAMS (22/2/19)

Avui he continuat amb les nostres tasques de manteniment, hem fet una bona neteja de males herbes i hem arreglat els cavallons. Avui hem pogut fer una petita collita d'enciams de roure, estem molt content@s!!!TALLER DE PA + VISITA A L'HORT (15/2/19)


Avui hem fet un taller de pa a l'escola de la natura però no ens hem oblidat del nostre hort. Hem baixat a veure com estava l'hort i hem observat que tot el que hem plantat està creixent a bon ritme.Aviat tindrem una bona collita!!!

CONTINUEM AMB LES TASQUES DE MANTENIMENT


Avui hem continuat amb les nostres tasques de manteniment de l'hort. Hem col·locat les canyes als pèsols ja que estan creixent i necessiten les canyes per enfilar-se i que no es trenqui la planta.


AVUI PLANTEM PATATES (1/2/19)

Avui hem fet una bona plantada de patates en el nostre hort i també hem col·locat els cartells de totes les verdures que tenim plantades. Hem continuat amb les tasques de manteniment i hem ampliat l'hort.

TALLER DE MELMELADA + VISITA A L'HORT (25/1/19)


Avui hem realitzat un taller de melmelada a l'escola de la natura però hem tingut temps de visitar l'hort per veure com està tot de crescut i també de passar una bona estona d'esbarjo.La Montse ens mostra el crani d'un porc senglar

Les faves


Els pèsols


Els alls


TASQUES DE MANTENIMENT (18/1/19)


Durant aquesta sessió hem fet tasques de manteniment dels nostres hort, recordeu que ara tenim dos horts. Hem tret males herbes, hem arreglat els cavallons i hem preparat les canyes, ja que aviat les col·locarem en les faves i els pèsols per facilitar el seu creixement. 
L'HORT COMENÇAR A DONAR ELS SEUS FRUITS (11/1/19)

Durant aquesta sessió ens hem dedicat a treure males herbes, arreglar els cavallons i regar ja que aquestes setmanes de nadal no ha plogut i  estava tot molt sec.

TALLER DE RECICLATGE DE PAPER + VISITA HORT (14/12/18)

Aquest divendres vam anar a l'hort però només vam poder observar com estaven les nostres plantes. Vam realitzar un taller de reciclatge de paper i no vam tenir temps de treballar en el nostre hort. Aquí us deixem unes fotos de com comença el nostre hort a donar fruits.SEGONA PLANTADA A L'HORT (30/11/18)

Malgrat les inclemències del temps , avui hem treballat de valent i hem fet una segona plantada. Hem plantat faves, pèsols, més enciams i alls tendres. Hem aprofitat per arreglar els cavallons  i treure les males herbes.


PRIMERA PLANTADA A L'HORT (16/11/18)


Avui hem fet la primera gran plantada de la temporada, malgrat les inclemències del temps ens hem arriscat i hem plantat, enciams, bledes, cebes, espinacs i bròcoli entre d'altres.FEM ELS CAVALLONS (27/10/18)


Avui ens hem dedicat a tallar els pals que farem servir per delimitar el nostre hort i també hem començat a fer els cavallons per anar preparant la terra on volem plantar.


COMENCEM A DONAR FORMA AL NOSTRE HORT (19/10/18)

Avui ens hem dedicat a mesurar i delimitar el nostre hort amb la ajuda de la cinta mètrica. També hem remenat la terra  i hem posat compost per deixar-la preparada.Lavanda
TORNEM A TREBALLAR AL NOSTRE HORT (5/10/18)


Avui hem fet la primera sessió d'hort, estem molt contents ja que aquest curs tindrem dos horts. El grup d'alumnat s'amplia amb alumnes de l'aula d'acollida. Avui ha sigut una pressa de contacte amb l'entorn i veure com estava tot. Hem vist que ens han preparat la terra per poder ja donar la forma del nostre hort. Ens hem dedicat a treure pedres i deixar la terra neta.
ÚLTIMA SESSIÓ D'HORT


Avui ha sigut el nostre últim dia d'hort, per això hem acabat les nostres tasques de manteniment. Aquest mes de juny ja comencem el credit de síntesi i no tenim més dies per anar.Tornarem el pròxim curs amb moltes ganes, aquí us deixem les nostres millors imatges.


ENTREGA DE DOSSIERS I DIPLOMES

Avui hem fet entrega dels dossiers del projecte de l'hort que hem treballat al llarg del curs i també hem repartit uns diplomes de reconeixement de la feina que han fet l'alumnat participant a l'hort.

FELICITATS!! per la feina ben feta.
FEM NETEJA DE LES FAVES I ELS PÈSOLS

Avui ens hem dedicat a treure les faves i els pèsols ja que s'han assecat. Hem continuat amb les nostres tasques de manteniment, arreglar els cavallons , treure les males herbes i regar ja que ens aquests últims dies no ha plogut gaire.TASQUES DE MANTENIMENT

Avui hem continuat amb les tasques de manteniment del nostre hort. Hem tornat a recollir més faves, pèsols i enciams. Hem arreglat els cavallons i hem regat.NOVA PLANTADA


Avui hem fet una nova plantada i hem plantat carabassons, cogombres i pebrots vermells. També hem  continuat amb les nostres tasques de manteniment i hem fet una bona collita de cebes, faves, pèsols i enciams. Avui hem treballat molt  ja que hem arreglat els cavallons i hem tret les males herbes.
CONTINUEM AMB LES TASQUES DE MANTENIMENT


Avui hem continuat fent les nostres tasques de manteniment del nostre hort. També hem pogut fer una bona collita de faves, cebes , bledes i enciams. Aquesta primavera ha sigut una explosió i tot ha crescut molt.
FEM UNA BONA COLLITA


Avui hem pogut fer una bona collita degut a les últimes pluges el nostre hort està espectacular. Hem pogut collir enciams, cebes i faves. Hem continuat amb les tasques de manteniment.

Felicitats per la feina ben feta!!!
TORNEM A LA FEINA


Després d'aquestes mini vacances de setmana santa hem tornat amb moltes ganes al nostre hort. Estem molt contents i contentes ja que es nota que la primavera ja arribat i han crescut  moltes plantes. Avui hem treballat de valent fent les tasques de manteniment i hem plantat mongetes.

La veritat es el nostre hort està molt bonic!!!
ÚLTIMA SESSIÓ D'HORT ABANS DE LES VACANCES


Avui hem fet la nostra última sessió d'hort abans de les vacances de setmana santa. Hem continuat fent manteniment, traient males herbes, repassant els cavallons i també hem pogut agafar algunes cebes i alls i també una col.
Per acabar hem pogut regar ja que la bomba de l'aigua ja l'han arreglat.

Molt bona feina nois/es!!!
FEM MÉS GRAN EL NOSTRE HORT

Avui hem continuat fent tasques de manteniment del nostre hort i hem fet més gran l'hort ja que hem plantat les patates. Hem tret les males herbes i hem arreglat els cavallons ja que degut a les pluges d'aquesta setmana s'han desfet un mica.


TRANSPLANTEM LES PASTANEGUES

Avui hem preparat la terra per facilitar el creixement de les pastanagues, també hem arreglat els cavallons hem tret les males herbes.

Tots hem treballat de valent !!!L'HORT DONA ELS SEUS PRIMERS FRUITS


Avui hem pogut recollir les escaroles hem plantat alls, patates i enciams que ens han donat a l'escola de la natura. També hem continuat fent tasques de manteniment, com arreglar els cavallons. Degut a la pluja d'aquest dies el terreny estava molt humit i no ha calgut regar.

POSEM ELS CARTELLS


Avui hem renovat els cartells i hem continuat amb el manteniment dels nostre hort. Hem col·locat els pals als pèsols per tal de facilitar el seu creixement. Hem arreglat els cavallons i hem tret les males herbes.  

NOVA PLANTADA


Avui hem tornat a plantar enciams, bledes i cols ja que encara tenim espai al nostre hort. A demés en  continuat fent tasques de manteniment i de neteja. El nostre hort ja comença a donar els seus fruits.

TORNEM AL TREBALL

Després de les vacances de nadal hem tornat a la feina del nostre hort. Estem molt contents/es ja que hem observat que moltes de les nostres plantes han crescut com  les faves, les pastanagues i el pèsols. Aquí us deixem una petita mostra.
ÚLTIM DIA DEL TRIMESTRE A L'HORT

Avui hem volgut continuar amb les nostres tasques de manteniment ja que agafem les vacances de nadal i estarem durant unes tres setmanes sense anar a l'hort. Hem observat que tot el que hem plantat aviat donarà els seus fruits. Les pastanagues, els pèsols i les faves aviat les veurem créixer.


Pastanagues
ONADA DE FRED I CONTINUEM FENT TASQUES DE MANTENIMENT

Malgrat l'onada de fred que tenim , nosaltres no hem volgut deixar de venir a l'hort ja que aviat vindran les vacances de nadal i hem de intentar regar el màxim possible. Aquí us deixem els nostres millors moments.CONTINUEM AMB EL MANTENIMENT DEL NOSTRE HORT

Avui ens hem dedicat a treure males herbes, arreglar els cavallons i regar ja que li fa falta molta aigua. Esperem que la pròxima setmana vinguin pluges ja que ens fa falta molta aigua.PLANTEM PASTANAGUES


Avui  hem plantat les pastanagues i pràcticament ja tenim tot l'hort ple. També volem destacar la visita que hem rebut avui dels nostres companys/es de l'institut SI, ens ha fet molta il·lusió. Esperem que els hagi agradat el nostre hort.PLANTEM LES FAVES

Avui hem plantat les faves i hem continuat amb les tasques de manteniment del nostre hort. Hem treballat de valent traient les males herbes i arreglant els cavallons.PLANTEM PÈSOLS

Avui hem continuat amb les tasques de manteniment i hem plantat pèsols, esperem que tinguem sort . Hem continuat fent tasques de neteja i hem arreglat els cavallons.

PLANTEM ESCAROLES I CEBES TENDRES

En la sessió d'avui ens hem dedicat a plantar les escaroles i les cebes tendres, també hem fet el manteniment de l'hort, netejant i traient les males herbes. Hem arreglat els cavallons i per acabar hem regat. La veritat es que el nostre hort ja està començant agafar bon color!!!
 Felicitats !!! els participants per la gran tasca que fan.

ARREGLEM ELS CAVALLONS I FEM TASQUES DE MANTENIMENT


Degut a les pluges d'aquesta setmana hem tingut que tornar arreglar els cavallons ja que s'han desfet. Hem continuat fent tasques de manteniment com treure les males herbes i acabar d'arreglar el nostre hort.
COMENCEM A PLANTAR

Avui hem començat a plantar en el nostre hort. Hem inaugurat el nostre hort plantant cebes, enciams i bledes. També hem arreglat els cavallons i hem tret les males herbes.
Per acabar hem delimitat el nostre hort i hem regat.


TORNEM A COMENÇAR EL NOSTRE PROJECTE D'HORT

Avui hem tornat a començar el nostre projecte, Aquest curs tindrem alumnat nou que té moltes ganes de participar en aquesta activitat. Per ser el primer dia hem començat amb molta força ens hem dedicat a fer els cavallons i treure les males herbes. 

ÚLTIM DÍA D'HORT


Avui ha sigut el nostre últim dia d'anar a l'hort ja que s'acaba el curs i ho hem celebrat amb un esmorzar compartit. Estem molt contents i hem disfrutat molt d'aquesta experiència que per nosaltres ha sigut molt profitosa i esperem continuar l'any vinent.

Felicitats a tots !!! per la feina ben feta.


BONA COLLITA DE CEBES, ALLS I BLEDES


Avui ens hem dedicat a recollir les cebes, els alls i les bledes, també hem continuat amb el manteniment del nostre hort treient les males herbes i sobretot regant ja que degut aquests dies de calor les lantes necessitaven molta aigua.

També volem destacar la visita d'uns petits alumnes al nostre hort, els quals han disfrutat molt de les explicacions d'alguns dels nostres alumnes.
CONTINUEM AMB LES TASQUES DE MANTENIMENT DE L'HORT

Durant aquesta sessió hem continuat les nostres tasques de manteniment a l'hort sobretot hem regat ja que amb aquests dies de calor ens hem trobat l'hort molt sec.

Les maduixes estan boníssimes!!!AVUI PLANTEM PIPES DE CARBASSA


Durant aquesta sessió hem fet tasques de manteniment de l'hort ja que feia quinze dies que no haviem anat a l'hort. Hem netejat l'hort de males herbes i hem fet una bona collita de bledes i espinacs. 
Per últim hem plantat pipes de carbassa i esperem que cap al setembre poguem treure alguna!!!.
LES NOSTRES MADUIXES JA DONEN FRUITS

Durant aquesta sessió hem continuat netejant el nostre hort i arreglant els solcs. Avui hem pogut veure com les maduixes ja comencen a sortir i hem recollit els enciams. Estem molt contents/es de veure com el nostre hort ens dona moltes satisfaccións!!!.

CONTINUEM AMB LES NOSTRES TASQUES DE MANTENIMENT


Durant aquesta sessió hem estat treient les males herbes i les faves  per tal d'aprofitar l'espai i plantar les tomaqueres . També hem plantat algunes llavors de flors. Hem regat i col.locat alguns cartells dels noms dels vegetals plantats.


PLANTEM MADUIXES

Després de les vacances de setmana santa ens hem trobat l'hort força crescut i bastant males herbes. Avui ens hem dedicat a fer tasques de manteniment, recollir les últimes faves i hem plantat maduixes , carbassons i cogombres. 

Hem treballat de valent!!!

NETEGEM I FEM MANTENIMENT DEL NOSTRE HORT

Després de dues setmanes sense poder anar a l'hort, avui ens hem trobat que hem tingut que fer una bona feina per treure males herbes i tornar a posar a punt el nostre hort. Hem pogut recollir un bon grapat de faves , enciams i cebes. 
UN DIA DE PLUJA A L'HORT

Malgrat la pluja que vam tenir ahir divendres, això no va ser cap inconvenient per continuar plantant. Hem plantat carbassó, espinacs,enciams cogombres i tomaqueres. Esperem que aviat veiem resultats, tots estem molt contents amb les nostres collites. Ahir vam poder agafar totes les escaroles.
RECOLLIM LA NOSTRA PRIMERA COLLITA

En aquesta sessió hem continuat amb les tasques de manteniment i hem preparat la terra per plantar patates i alls. Estem molt contents/es ja que hem pogut recollir la nostra primera collita d'enciams.PREPARANT LA TERRA PER TORNAR A PLANTAR

Durant aquesta sessió hem començat a remoure la terra per tal de poder començar a plantar patates i altres planters d'aquesta temporada.

CONTINUEM LES NOSTRES TASQUES DE MANTENIMENT

Al llarg d'aquesta sessió hem continuat fent tasques de manteniment del nostre hort. Hem arreglat els cavallons , hem posat compost que ens ha oferit l'escola de la natura, hem tret les males herbes i per acabar hem regat.LA TELEVISIÓ DE BADALONA VISITA EL NOSTRE HORT


El passat  divendres 10 de febrer vam rebre una visita molt especial. Un parell de periodistes de la Televisió de Badalona van venir per fer un petit reportatge per donar a conèixer la gran feina que fan algunes escoles que participen en els horts escolar de l'escola de la natura.
Nosaltres vam continuar amb el manteniment del nostre hort i també vam plantar cols, bledes, espinacs i cebes.FEINA BEN FETA


Després de les pluges de la darrera setmana, aquesta sessió ens hem dedicat de ple a treure males herbes, marcar bé els solcs ja que degut a la pluja van quedar malmesos, observació dels creixement de les plantes ja que hem pogut observar que la flor de la fava ja està començant a sortir.Com veieu tot un treball en equip !!! felicitats nois i noies per la feina ben feta.


SETMANA DE PLUGES


Aquesta setmana ha estat marcada per les pluges, però malgrat tot nosaltres no hem deixat d'anar l'hort per veure les nostres plantes. Cal destacar que ens trobat una agradable sorpresa, el camí d'accés al nostre hort,  que estava en mal estat ens ho han arreglat. Malgrat la pluja vam aprofitar per treballar dins d'una aula que ens va deixar l'escola de la natura.TORNEM A L'HORT DESPRÉS DE LES VACANCES


Hem tornat a l'hort després de les nostres vacances de nadal i la sorpresa ha sigut que ens hem trobat les nostres faves, enciams, bledes i escaroles molt més grans !!! . Avui hem regat ja que no hem pogut treure les males herbes per falta de temps. La setmana continuarem amb les tasques manteniment.
CONTINUEM AMB LES TASQUES DE MANTENIMENT


Durant aquesta sessió hem acabat de ampliar el nostre hort, fent tasques de neteja de males herbes i mesurant les nostres faves que ja han crescut força. Aquesta ha sigut l'ultima sessió d'hort ja que no tornarem fins després de reis.

   
AMPLIEM EL NOSTRE HORT

Durant aquesta sessió ens hem dedicat a mesurar el perímetre del nostre hort ja que ens han ampliat l'àrea. També gràcies a l'ajuda del nostre amic Lluís hem aprofitat per posar les guies a les faves, plantar algunes patates i continuar amb les tasques de manteniment del nostre hort.


MESUREM LES NOSTRES PLANTES

Aquesta darrera sessió ens hem dedicat a mesurar les faves, la nostra sorpresa ha sigut molt gran, quan hem vist com havien crescut en aquests darrer dies degut a les últimes pluges.
CONTINUEM PLANTANT

Durant aquesta sessió ens hem dedicat a plantar enciams, escaroles, cebes i bledes. Hem continuat fent el manteniment del nostre hort. treure males herbes i regant. 

L'HORT COMENÇA A DONAR ELS SEUS FRUITS

Aquest divendres passat ens hem portat una bona sorpresa quan hem vist que les plantes del nostre hort ja comencen a créixer. Nosaltres hem continuat amb les nostres tasques de manteniment del nostre hort es a dir: treure les males herbes i regar el nostre hort.


LA DEFENSA DEL NOSTRE HORT

En aquesta sessió hem continuat fent manteniment del nostres hort i hem preparat unes petites trampes per als llimacs i cargols per tal de que no facin mal a les nostres plantes. Les trampes consisteixen en col·locar-les en llocs estratègics. Les hem fet amb un pots de plàstic i a dins hem posat cervesa ja que aquest líquid els hi encanta a aquests animalets.Mireu les nostres faves !!!CARTELLS INFORMATIUS AL NOSTRE HORT

Durant aquesta sessió hem continuat fent tasques de manteniment en el nostre hort com: treure males herbes, arreglar els cavallons i regar. També el dia anterior vam preparar uns cartells informatius sobre les llavors que hem plantat i els hem col·locat en el lloc corresponent.CONTINUEM PLANTANT I ARREGLANT EL NOSTRE HORT

En aquesta sessió en continuat plantant les faves, raves i altres llavors. També hem arreglat els cavallons i hem tret les males herbes per tal de deixar net l'hort.

Felicitats!!!per la feina ben feta.


HORTS DE L'ESCOLA DE LA NATURA
COMENCEM A PLANTAR

Durant aquesta sessió ens hem posat les piles i hem treballat de valent a l'hort . Gràcies a l'ajuda del nostre amic Lluís que ens assessora en els temes pràctics i teòrics de l'hort,   aquesta sessió ens vam dedicar a fer els cavallons aprofitant que la terra estava tova degut a les últimes pluges, el terreny estava perfecte per començar a donar forma al nostre hort i plantar . 

Aquí us deixem els nostres millors moments.INAUGUREM EL NOSTRE HORT A L'ESCOLA DE LA NATURA

Com ja us vam explicar aquest curs, encetem el projecte del nostre hort i aquí us deixem una petita mostra de com hem treballat de valent en el nostre hort. Ha sigut dur però estem molt content amb el nostre primer dia de feina.PROJECTE HORT AULA41

   


 VISITEM L'HORT URBÀ DE CAN CABANYESEl passat 16 de setembre vam anar a visitar l'hort urbà de Can Cabanyes. Per iniciar el nostre projecte hem volgut començar a conèixer els horts urbans del nostre entorn. La visita va ser molt interessant ja que ens va explicar com era el funcionament d'un hort i el seu manteniment. Aquest consells ens anirà molt bé pel nostre hort.

La masia de Can Cabanyes és del segle XVII- XVIII, és d'estil colonial, era l'eix central i organitzatiu de les terres de conreu que les envoltaven fins a la primera meitat del segle XX quan comencen a urbanitzar-se els terrenys que l'envolten.

Esperem que us agradin les nostres fotos.

Encetem un espai nou on us anirem mostrant el nostre projecte de l'hort. Gràcies a la col·laboració de l'escola de la natura que ens ha cedit un espai d'hort per plantar. Estem molt il·lusionats/des amb a aquest projecte i creiem que disfrutarem molt amb totes les activitats que volem portar a terme.

Us deixem unes boniques fotos de l'entorn on farem el nostre projecte Can Miravitges.


19 comentaris:

 1. Un moment inesperat i sense programar que ha fet realitat el poder contactar amb vosaltres, he fet un repàs a tot el bloc d'Aula 41 és extraordinari, el sentiment que expresseu en totes les activitats són màgiques (com el circ de les papallones) i teniu un potencial en aquests joves que són meravellosos i necessiten ajuda per obrir-se al món, crec que feu un gran treball i és com es demostra en el gran esforç de conrear la terra ..., per aconseguir una bona cultura ...! !!

  L'avi Manel que desitja el millor per a tots els joves que aprenen a ser millors persones. #YOSOYAUTISTA
  GRÀCIES ....

  ResponElimina
 2. Ja veig a través de les fotos que l'hort va prosperant i les plantes es veuen créixer ...
  Si no plou..., els cavallons ben plens d'aigua i tindreu verdures per fer una bona amanida ...
  Endavant i enhorabona a tots els alumnes, professores i monitors ... !!!

  Salut de l'avi Manel #YOSOYAUTISTA

  ResponElimina
 3. Me agrada ir al hort porque cada vez trabajamos y aprendemos mucho . va creciendo cada dia nuestro hort gracias a mi grupo de clases es muy bonito.

  ResponElimina
 4. Cada vez que quitamos las malas hierbas del jardín, el huerto siempre estará bien limpio y sin suciedad. ¡Muchísimas gracias por recomendarme en ese trabajo. Y mis compañeros de clase son los mejores cracks trabajando MUUUUUY duro! Enserio, gracias a todos por apoyarme en el huerto y espero que las plantas esten muy bien. -Alejo <3

  ResponElimina
 5. M'agrada saber que disfruteu molt amb aquest projecte això es molt bona senyal.
  Us animo a que continueu treballant de valent ,aviat el nostre hort donarà els seus fruits!!!
  Cyra

  ResponElimina
 6. Si l'hort va creixent mes millor surten les plantes


  Pol

  ResponElimina
 7. Ja veig a través de les fotos com les plantes van creixent ... El treball en comú de tots vosaltres al costat dels elements de la natura, terra, aigua, sol i aire, un planter o (llavors) plantades amb afecte, esforç i cures de la mare terra, gairebé sempre donen uns bona collita ...

  Com qualsevol esforç que feu en els vostres estudis o treball, trobaran una justa reconpensa al llarg de la vostra vida ... !!!

  L'avi Manel #YOSOYAUTISTA

  ResponElimina
 8. tenim que seguir treballant molt dur perque aquests dies plou molt i aixo fa que les plantes creixin millor,i que estiguin mes sanes les plantes.

  ResponElimina
 9. Lo de regar se me da muy bien, y los otros compañeros de mi clase también. Había muy pocas malas hierbas del jardín, y las plantas han crecido mucho. Pero lentamente se crecen las plantas... -Alejo

  ResponElimina
 10. A mi lo de regar también se me da muy bien :)

  ResponElimina
 11. No había visto las fotos, pero yo soy muy bueno arrancado las malas hierbas. Hoy arranqué las malas hierbas también, y mis compañeros también estaban arracando las malas hierbas y también han regado. Siento que no comento mucho en este blog, pero ya comentaré más en el blog, y hacer la promo también... No sé para cuando lo haré. Pero ya veré. :) -Alejo

  ResponElimina
 12. Amb mal temps, fred, pluja i poc sol, veig les fotos de les plantes penjades al blog i tenen un bon aspecte, espero que el vostre esforç, dedicació i la vostra il·lusió pugueu provar de tot una mica a qui li agradi, què sent tan bones les verdures i hortalisses als joves com vosaltres us agraden poc (amb excepcions) ... !!!

  L'avi Manel #YOSOYAUTISTA

  ResponElimina
 13. Me gusta ir cada dia al huerto y cuidar de las plantas regarlas y sacar las malas hierbas con los de mi aula y cada dia se ve el trabajo que hacemos.

  ResponElimina
 14. Divendres passat en Pol va venir súper content amb la seva enciam...vam fer l'amanida i la vam disfrutar molt, estava boníssima!!!!
  Moltes felicitats per la vostra primera collita, de segur que esteu tots molt orgullosos de vosaltres mateixos. Seguiu treballant i aviat podreu recollir més fruits.
  Felicitats nois!!

  ResponElimina
 15. Mañana de nuevamente al huerto a regar y si se an crecido más grande lo que emos plantado cada día que vamos,vamos aprendiendo más cosas de la naturaleza.

  ResponElimina
 16. mucha emocion porque empienzan a salir cada vez mas lo que plantamos, es muy bonito la naturaleza y poder plantar mas cosas que sastifacción ,este viernes no iremos aver la otra semana como lo encontramos el huerto que nos espera porai mucha malas hiervas y mas grandes las plantas.

  ResponElimina
 17. Hola a tots, i als joves d'Aula 41.

  He anat veient les fotos de l'hort i la collita de les primeres hortalisses i les següents ...!

  Continuar treballant com bons hortolans, amb moltes ganes i cura ..., i us felicito per això ..., i no oblidar els estudis que són la base per al vostre futur ...!

  He provat les faves que la iaia Asun va fer en una truita, jo les vaig anar pelant i sortien petites i tendres i la truita estava riquíssima ...!

  He vist que també heu plantat maduixes, a veure si m'arriba alguna, jeje ... !!!

  Salut de l'avi Manel

  ResponElimina
 18. Carabasses per a septiemnbre ... I al juny us desitjo bones notes per a tots vosaltres ...

  I així com traieu una bona collita de la terra agraïda ... Com recompensa a la bona feina que heu fet a l'hort durant tot l'any ...

  Així també desitjo per a tots / totes tingueu una bona collita dels vostres estudis que és la recompensa de l'entrada a amplis coneixements ... En bé del vostre futur ... !!!

  Salut de l'avi Manel

  ResponElimina
 19. m` agrada molt el hort especialment la naturaleza, haber si un dia especial nos convidant a mi y a mi compaya a disfrutar els ultim dies...

  ResponElimina