AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

diumenge, 16 de juny del 2024

SORTIDA AL MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA

Amics i amigues, el passat 13 de juny vam fer l'última sortida del nostre crèdit de síntesi on vam anar al  museu d'història de Catalunya. Allà vam  fer una visita molt vivencial de la línia del temps "Tocant el passat" per un moment ens vam convertir en prehistòrics, cavallers o artesans. Va ser tota una experiència inmersiva.

Aquí us deixem els nostres millors moments!!




























CONVIVÈNCIES A CABRERA DE MAR

 Amics i amigues , volem compartir amb vosaltres els nostres millors moments a les colònies que vam fer el passat 10 i 11 de juny a Cabrera de mar. Van ser dos dies inoblidables i amb moltes activitats i sortides interessants. Vam fer jocs cooperatius,un taller de pintures rupestres, una gimcana impossible, jocs de nit i discoteca per acabar la nit amb molta marxa. 

També vam fer una excursió al castell de Burriac o Castell de Sant Vicenç, és un castell que s'alça sobre el turó de Burriac, al terme Cabrera de Mar i tocant al d'Argentona. Per la seva situació és molt visible des de bona part del Maresme central. Ha estat un punt immillorable de guaita i control del territori.























FEM CREMA DE CALÈNDULA

La calèndula és una planta originària del sud d’Europa, però el seu cultiu s’ha estès a moltes parts del món no només perquè és molt fàcil de plantar i collir, sinó també per les seves propietats medicinals i estètiques. En algunes regions la denominen ‘flamenquilla’ o ‘flor maravilla’. És realment molt vistosa per les seves flors de tons grocs i ataronjats.La calèndula posseeix excel·lents propietats que ajuden en el tractament de la dermatitis, pell sensible, èczemes, cremades, ferides o picors.

Nosaltres hem fet un taller per fer crema de calèndula i el resultat ha sigut espectacular!! 

Recollida de la caléndula al nostre hort