AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

dimarts, 29 de març del 2022

TROBADA D'EX-ALUMNES MOLT EMOTIVA !!

Avui ha sigut una jornada inoblidable per tots/es les que formem l' equip SIEI. Ens sentim molt orgulloses del nostre alumnat i com hem format part de les seves vides durant el seu pas per l'institut. 

Al llarg d'aquests casi onze anys de trajectòria hem viscut molts moments i situacions plenes d'alegria  i també de tristesa però el més important es que hem format part de la seva formació amb el nostre granet de sorra any darrera any.

Avui hem aconseguit juntar al nostre alumnat dels últims 10 anys i també hem aprofitat per fer un merescut homenatge a la nostra millor professional: la Montse Garcia. Només tenim paraules d' agraïment per la nostra companya i tot el que ens ha transmet durant aquest anys i com ho ha ensenyat el seu alumnat.

Gràcies Montse !!! 

No ens volem oblidar a tot l'alumnat que no ha volgut perdre's aquesta festa com Lorena, Maha, Mireia, Andrés, Adrià, Joan, Marcelo, Dani, Gabi, Pol , Edgar i Eva ( una mare molt contenta de participar en aquest homenatge)

Gràcies a tothom, aquestes trobades ens fan sentir molt contentes, fortes i amb moltes ganes de continuar treballant amb les futures promocions!!