AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

diumenge, 18 de desembre del 2022

LA PARADETA DE NADAL TRIOMFA !!

 Amics i amigues, com cada any que posen la paradeta de nadal a la sala de profes ha estat tot un èxit de vendes i podem estar molt contents/es. La rebuda que han tingut els nostres articles de aquest any ha estat molt bona. 

Amb el lema d'un nadal més sostenible hem utilitzat molt material reciclat. Hem fet corones amb pinyes, gnomos penjoll per decorar l'arbre de nadal i llaminadures com chupa chups decorats de reno i de ninot de jengibre.

Volem agrair a tot el professorat, conserges, personal de neteja, personal laboral que han col.laborat amb la paradeta i que fa que cada any continuem treballant i portant articles nous!!.

També volem felicitar a tot l'alumnat , professorat i personal de pràctiques del SIEI que han treballat de valent per a que la paradeta surtí endavant!!

Moltes gràcies a tothom!!

Us deixem una bona mostra de la nostra paradeta.
















GAUDINT DEL NADAL A BARCELONA

 Amics i amigues, el passat 16 de desembre l'alumnat del SIEI vam anar a Barcelona per a visitar la fira de Santa Llúcia  ,fer un recorregut per el barri gòtic i  visitar el mercat de Santa Caterina. Vam gaudir molt de l'ambient nadalenc que ja es respira per la ciutat condal i ens ho vam passar d' allò més bé!!

Us deixem una petita mostra de els nostres millors moments!!





















L'ARBRE DELS DESITJOS

 Amics i amigues , com cada any volem compartir amb tots/es vosaltres el nostre arbre de nadal ple de desitjos per a tothom i esperem que es facin realitat!!.

Us desitgem un BON NADAL!!!