AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

dissabte, 20 de gener de 2018

LA LLEGENDA DE L'ANELL DE CLADDAGH

L'anell més popular és amb molt el Claddagh irlandès i és envoltat per una llegenda romàntica.

El Claddagh és com es va dir, el més popular a Irlanda. L'anell simbolitza l'amor, amistat i fidelitat. L'anell és anomenat per a un poble de pescadors irlandès. El disseny de la Claddagh està construïda de dues mans aguantant un cor amb una corona sobre això. Les mans representen l'amistat, el cor representa l'amor i la Corona representa lleialtat.

Diverses tradicions donar diferents significats a l'anell en funció de com ho és usat. Com un anell de noces és usat en la mà esquerra amb el cor que apunta cap a dins al canell. Com un anell de compromís és a mà dreta amb el cor apuntant cap endins cap a la noia. Per a amistat-lo és usat en la mà dreta es va tornar cap a fora.FEM LA VOLTA AL MÓN

Amic i amigues, us convidem a que feu un viatge per tot el món amb nosaltres. Us ho passareu molt bé ja que veurem i coneixerem moltes cultures i tradicions diferents. Per començar el nostre viatge la nostra primera parada serà Irlanda un país ple de llegendes, cultures i tradicions molt interessants.

 Vinga us animeu!!!