AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

dijous, 31 de maig de 2018

CARPETES A LA MANERA DE KEITH HARING

Keith Haring fou un artista plàstic i activista social estatunidenc, els treballs del qual responien a la cultura del carrer a la Nova York dels anys 80.

 Keith es traslladà a la ciutat de Nova York, on va rebre una gran inspiració de l'art del grafit, i a més va estudiar a l'Escola d'Arts Visuals "School of Visual Arts". Va assolir l'atenció del públic per primer cop amb els seus dibuixos de guix en el metro de Nova York.
Nosaltres hem volgut fer un petit homenatge aquest artista tan original. Hem fet unes carpetes de plàstica amb dibuixos fets per ell i ens han quedat molt divertides!!


1 comentari:

  1. Graffiti com pintura és un art que representa la discorformidad de joves pintors que dominen el Spray millor que el pinzell en parets urbanes, contra l'actitud i problemes que no resol el sistema i són perseguits per aquestes pintures.

    L'art es pot representar de moltes formes i aquesta és una d'elles amb sprai o pinzell i és una de les modalitats de protesta Hip Hop, com les cançons de rapers que en aquests dies han estat condemnats amb anys de presó pel que expressen. ..!

    Salut de l'avi Manel

    ResponElimina