AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

dimarts, 20 de març del 2018

ÀFRICA UN CONTINENT FASCINANT


Àfrica té una rica tradició artística. L'art africà s'expressa en tallats, treballs artístics de llautó i cuir, escultura, pintura, ceràmica i vestimentes.Les màscares es fan amb dissenys elaborats i són part important de la cultura africana. Les màscares s'utilitzen en les diverses cerimònies que representen ancestres, els esperits i els personatges mitològics.

El passat 20 de març vam anar a visitar el Museu de les Cultures i ens vam centrar en el continent africà ja que ho estem treballant en el nostre projecte de la volta al món. Vam fer una petita visita guiada i després vam realitzar un taller de màscares africanes molt divertit.

Us deixem una bona mostra del nostre pas pel museu.































5 comentaris:

  1. L'art és necessari per entendre el porqué la diferència del home i la dona amb les altres espècies vives del planeta que vivim.

    Conèixer l'art, en la diversitat de totes les cultures del nostre món, ens enriqueix com a persones. I Àfrica és molt especial al ser comunitats petites de les més antigues del planeta i l'exposició del seu art al museu ho confirma.

    Enhorabona per aquest projecte de la "volta al món" en conèixer la diferència en les seves creences culturals a través de l'art dels altres continents ...!

    Salud de l'avi Manel

    ResponElimina
  2. Em va agradar y m'ho vaig pasar molt bé

    ResponElimina
  3. Gràcies Manel!! pels teus comentaris, la veritat es que estem disfrutant molt d'aquest projecte.

    ResponElimina
  4. a estat molt bonic i interessant la historia del museo...

    ResponElimina
  5. Me gustó mucho el taller de las mascaras y también pintar/recortar. Visité muchas cosas que eran interesantes y me gustó esta excursión!

    --LP's--

    ResponElimina