AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

dissabte, 1 d’abril del 2017

VISITA AL SALÓ DEL CÒMIC

El passat 31 de març, els/les alumnes de 2ESO més alumnat de la USEE vam anar a visitar el Saló del Còmic. Vam disfrutar molt d'aquesta jornada ja que vam tenir la sort de veure autèntiques joies d'avions i vehicles antics. També vam tenir l'oportunitat de fer una visita guiada i poder veure reliquies de còmics que vam formar part de la vida de moltes generacions.

Aquí us deixem una bona mostra!!
















1 comentari:

  1. Per a un avi de 68 anys i de la meva infantesa, a les fotos hi ha el TBO, i també llegia d'aventures el Capitán Trueno, El Jabato, Cosaco Verde, El Gerrero del Antifaz, Roberto Alcazar i Pedrín, Pulgarcito, Tintin, Azañas Bélicas, etc.

    En aquells anys estava prohibit l'idioma català i els còmics tots es escrivien en castellà.

    A mi personalment em van ensenyar molt. Els seus autors el feien servir com a falta a la cultura general, no ensenyada a les escoles (què era molta doctrina patriòtica i religiosa) i els còmics era un mitjà encobert al règim de fomentar la cultura general als nens / nenes que els llegien, ensenyaven moltes èpoques de la història universal, com la seva manera de viure o de vestir-se, ja fossin Grecs, Vikingos, Romans, Turcs, Cosacos, Àrabs, Cristians, etc., etc.

    Països i les seves terres, les seves conquestes i derrotes i sobretot Tintin que les seves aventures es desenvolupaven en paisatges autèntics de tot el món dibuixats pel seu autor.

    En aquells anys no hi havia TV, escasses fotos que poguessis contemplar el món i vam aprendre de la història a través dels còmics.

    Felicitats a tots / totes per haver visitat una exposició que tanta cultura general va ensenyar a moltes generacions ... !!!

    L'avi Manel #YOSOYAUTISTA

    ResponElimina