AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

diumenge, 16 d’octubre del 2016

ELS NOSTRES MILLORS MOMENTS A L'HORT

Us deixem una petita mostra de com va progressant el nostre hort. Estem treballant de valent i aprenent moltíssimes coses noves!! En poques paraules és tota una experiència per nosaltres que ens agradaria compartir amb tots els nostres seguidors .





9 comentaris:

  1. Molt bé colla ... sou tots molt macos ... I una cosa més que apreneu ... !!!
    L'avi Manel #YOSOYAUTISTA

    ResponElimina
  2. Gràcies Manel!!! per entrar al nostre blog, aquests comentaris ens anima molt a continuar treballant amb la nostra feina i esperem que hagis disfrutat molt dels nostres millors moments.

    Equip USEE (Montse, Tati i cyra)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Recordant aquell dia vaig fer una entrada al meu bloc "Venus el Planeta de mis sueños" dedicat als meus tres néts, dos amb autisme ...!
      Posar l'enllaç a Google per poder entrar.

      http://pol301203.blogspot.com/2016/10/escola-de-natura-angeleta-ferrer-masia.html

      Elimina
  3. M'agrada molt veure com treballeu la terra. Apreneu molt, apreneu que tot esforç al final té la seva recompensa. Ja veureu ja quan començin a créixer les plantes, quin goig!!!
    I sobretot gaudiu de l'activitat, això és el més important!
    Ànims que ho feu tots súper bè.
    Eva Valero.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Eva!! estem disfrutant molt d'aquest projecte i tots estem aprenent moltes coses noves , la veritat que és tot un repte per nosaltres.
      Els vostres comentaris ens animen molt!!!

      Cyra Garrido

      Elimina
  4. Cuant mes trebellem en el hort millor sortiran les plantes tenim que seguir treballant bon cap de setmana fet per el Pol

    ResponElimina
  5. Veig que les plantes s'animen a créixer amb el treball d'afecte dels hortolans i la cura de tots i totes ..., les plantes ho agraeixen com a éssers vius que si se'ls mima creixen millors i més de pressa ...!

    I també veig que els comentaris al bloc s'animen, això és un bon senyal ..., que tots ho feu a gust, i us impliqueu en la tasca ... !!!

    L'avi Manel #YOSOYAUTISTA

    ResponElimina
  6. El nostre hort va "viento en popa a toda vela" gràcies a que tenim uns grans treballadors i treballadores que s'estan implicant molt en aquest projecte.
    Us animem a que continueu així!!
    FELICITATS PER LA FEINA BEN FETA

    CYRA

    ResponElimina