AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

divendres, 21 de juny del 2024

BON ESTIU FAMÍLIES

 Estimades famílies, us volem desitjar unes molt bones vacances d'estiu que gaudiu molt dels amics , de les activitats a l'aire lliure, de la platja, de la piscina i de totes aquelles petites coses que us facin sentir feliços. Aquí us deixem uns quants consells!!!🌴😎







dijous, 20 de juny del 2024

FESTA DE GRADUACIÓ 2024

Amics i amigues, volem compartir els nostres millors moments de la festa de graduació de 4ESO que es va celebrar ahir a la tarda. Va ser una festa molt emotiva  tant pel professorat com per l'alumnat. Nosaltres estem molt orgulloses dels nostres alumnes i el seu pas per l'institut sobretot per les grans persones que s'han convertit.

Us desitgem molta sort en la vostra nova etapa !!😍













dimecres, 19 de juny del 2024

SORTIDA A LA PLATJA DE BADALONA

Amics i amigues, volem compartir amb tots/es vosaltres l'última sortida a la platja .Avui hem gaudit d'una jornada de platja molt divertida malgrat que el dia no ens ha acompanyat del tot ens ho hem passat molt bé!!!+

Us deixem els nostres millors moments!!









dimarts, 18 de juny del 2024

FESTA COMIAT ALUMNAT 4ESO

 Amics i amigues volem compartir amb tots/es vosaltres els moments inoblidables que vam celebrar amb el nostre alumnat de 4ESO. Vam fer una festa en homenatge amb ells/es per celebrar el seu pas pel nostre institut també vam aprofitar per acomiadar a la nostra companya i professora Gemma que aquest curs ens ha acompanyat i ens ha ajudat tant!! 

Us deixem els nostres millors moments i també el muntatge de fotos de record pel nostre alumnat!!

Us desitgem molta sort en la vostra nova etapa!!!











diumenge, 16 de juny del 2024

SORTIDA AL MUSEU D'HISTÒRIA DE CATALUNYA

Amics i amigues, el passat 13 de juny vam fer l'última sortida del nostre crèdit de síntesi on vam anar al  museu d'història de Catalunya. Allà vam  fer una visita molt vivencial de la línia del temps "Tocant el passat" per un moment ens vam convertir en prehistòrics, cavallers o artesans. Va ser tota una experiència inmersiva.

Aquí us deixem els nostres millors moments!!