AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

divendres, 23 de febrer del 2024

MANDALES DE FLORS I POL.LINITZADORS

 La pol·linització és el procés de transport del pol·len d’una flor a una altra. Aquest transport té lloc des dels estams (òrgans sexuals masculins) cap als estigmes (òrgans sexuals femenins) d’una altra flor.Tant els insectes com les plantes es beneficien de la relació de pol·linització. Els insectes obtenen una gran font d'aliment del nèctar de la flor i, en el procés d'anar de flor en flor, els insectes escampen el pol·len entre les flors, pol·linitzant les flors al seu pas. 

En el nostre taller verd estem treballant el tema de  la importància de la pol·linització i hem creat unes mandales de flors i pol.linitzadors utilitzant la tècnica del collage fotogràfic.

Esperem que us agradin les nostres creacions!!



COLLAGE AITOR

COLLAGE BERE

COLLAGE EDGAR

COLLAGE JUN GAO

COLLAGE PAULETTE

COLLAGE SAMIR I LUCAS

COLLAGE YIFAN



dijous, 15 de febrer del 2024

ART AMB COTÓ

 El cotoner, planta del cotó o cotoner arbori (Gossypium Herbaceum) és una planta herbàcia de la família de les malvàcies conreada actualment a gran part dels països mundials per l'obtenció del cotó.

El cotoner es cultiva des de l'antiguitat per l'aprofitament textil de la fibra o cotó. La fibra del cotoner, un cop recol·lectat, se sotmet a un procés de neteja i desengreixament del qual s'obté un cotó en cru. Per la seva gran capacitat d'absorbir els líquids, el cotó s'utilitza en cirurgia, cures d'urgència, tractaments sobre ferides a la pell, etc com a element de neteja (antihemorràgica). És un bon antisèptic però té contraindicacions si s'aplica a cremades.

Nosaltres hem volgut plasmar les primeres flors del final de l'hivern d'una manera més artística.

Us deixem una mostra dels nostres treballs!!

Autora: Berenice Beltran

Autor: Jun Gao

Autor: Edgar Paz


Autor: Yifan Xia

Autora:  Paulette Saldaña





dissabte, 10 de febrer del 2024

EL CARNAVAL MÉS OLÍMPIC!!

 Amics i amigues, volem compartir amb tots vosaltres la celebració del nostre carnaval més olímpic.

Malgrat que el temps no va acompanyar gaire, les nostres ganes de celebració no van ser menys i al final vam gaudir d'una jornada plena d'activitats, concurs de disfresses i molts premis pels guanyadors /es de les gimcanes.

Us deixem un bon recull dels millors moments del nostre carnaval!!!



dissabte, 3 de febrer del 2024

VISCA EL CARNAVAL!!

 Amics i amigues com cada any, ja tenim aquí el Carnaval i si no ho sabeu és una de les nostres festes preferides de l'institut. Nosaltres ja hem començat a decorar el nostre passadís i l'aula per ambientar i gaudir molt d'aquesta setmana carnavalera!!.

Màscares Mironianes