AULA41

Benvinguts i Benvingudes!!Aprofitem aquest espai per presentar-vos algunes de les nostres activitats.

diumenge, 12 de febrer de 2017

WASSILY KANDINSKY

Durant aquestes setmanes hem volgut fer un petit homenatge a un gran pintor com va ser Wassily Kandinsky. Aquest pintor va ser tot un referent en la pintura abstracta. Nosaltres hem volgut fer la nostra versió d'un dels seus quadres més famosos "Estudi del color amb quadres i cercles concèntrics".
Hem fet un treball cooperatiu on hem participat tots formant el mateix quadre. El resultat ha estat espectacular i felicitem als seus autors/es per la feina ben feta!!!


VERSIÓ AULA41
4 comentaris:

 1. Una molt bona pintura del creador de l'art abstracte i no puc dir per qual definir-me, si per l'original o la còpia pintada per alumnes de l'aula 41.
    
  Sempre he considerat sense entendre de pintura i menys de l'abstracta que l'autor sempre interpreta i li dóna un significat a la seva pintura que en principi només ell sent i coneix i transmet amb el pinzell el seu art i la seva interpretació que per als altres és desconeguda, fins que explica el seu significat per poder entendre-la.
   
  I em costa donar la meva opinió sobre donar una valoració que es fa sobre l'art com pintura abastracta i el que si que puc dir, que heu realitzat un excel·lent treball en la còpia, enhorabona a tots i totes que ho heu pintat i un altre dia em comenteu el que expressa que desconec i si ho estudieu crec que ho sabeu ... !!!

  L'avi Manel #YOSOYAUTISTA

  ResponElimina
 2. Molt bona feina nois, us ha quedat un quadre preciós, segur que queda fantástic penjat enmig de l'institut.... i els seus colors donen molta energia i bon rotllo!! jo vull un igual pel meu menjador!!!

  Eva.

  ResponElimina
 3. ¡Nos ha quedado muy bien el dibujo del Wassily Kandinsky! Si vosotros veis en la puerta del cole, veréis el dibujo para a ver si os gustan. :) -Alejo

  ResponElimina
 4. a quedado muy bonito el trabajo

  ResponElimina